Home
Videos uploaded by user “Stephanie Setiawan”
BEST SKINCARE for Komedo dan Masalah Pori Pori! (BAHASA INDONESIA)
 
12:21
HELLO EVERYONE! Finally, aku buat video tentang skincare untuk masalah pori pori dan komedo! I know kayak banyak banget dari kalian yang punya masalah yang sama dengan aku, so i hope video ini useful buat kalian semua yah! Enjoy!! :D $$$ GET 20% OFF ON COLOURPOP STUFF!!! : https://www.talkable.com/x/vWBgDy ♥WANT TO KNOW ME BETTER?? Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 6989 Stephanie Setiawan
TARTE HOLIDAY COLLECTION 2017! REVIEW+ FIRST IMPRESSION ON MY FACE!
 
14:37
HELLO EVERYONE! MET NONTON! Holiday is just around the corner and I AM SO EXCITED to share this with you guys! ♥ Previous Video: https://www.youtube.com/watch?v=_RGfkJhGiXc&t=308s ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥ Thank you for watching. LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 92 Stephanie Setiawan
MY SKINCARE ROUTINE! (BAHASA INDONESIA)
 
08:50
HELLO EVERYONEE!! ♥ Here is my current skincare routine and If you want to know any other tips or trick or anything from me, please leave a comment down below!! I always love to share and hear all the suggestion video from you guys! Thank you for all of you that already message me personally about the suggestions! Love yall! Previous Video: https://www.youtube.com/watch?v=27Nf4EYEmJ8&t=247s ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 875 Stephanie Setiawan
FIRST VANCOUVER TRIP WITH MY BOYFRIEND! - Steph's Diary #1
 
15:29
Hello everyonee! Welcome back to my channel!! #sing :D For those of you that keep asking me for my vlog, Thank you so so much for asking and your wait is finally over!! I'm so excited to show you my first vlog ever! And for those of you who have never visited Vancouver, Canada hopefully my video will help you find some good food there and if you have any questions, don't hesitate to ask me!! Please give some love if you like this video and I hope you will enjoy following me around to eat. Hold your saliva and enjoy! HAHA. Love yall! ♥ ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 158 Stephanie Setiawan
JOMBLO? ON VALENTINE'S? SO WHAT?!!
 
06:31
HAPPY VALENTINES DAY EVERYBODEEHH! THANK YOU SO MUCH FOR WATCHING! ♥ BUAT PARA JOMBLOO, JANGAN SEDIH LAGI YAA! Like, Comment, Subscribe. ♥ Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Twitter: @fanny_stepapoyy P.S : Thanks to Arrido Arfiadi ♥ Instagram : arridoarfiadi Snapchat: aaa1127 LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 395 Stephanie Setiawan
Movie Date Make Up Look!! ♥ (ENGLISH)
 
06:27
HELLO EVERYONE!! ♥ Here is a simple and easy look when you want to go to a movie date with your boyfriend, friend, sister, mom, dad, basically anyone! Hope yall find this is useful and helpful. Enjoy! ♥ ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 105 Stephanie Setiawan
DATING OUTFIT?! (Get ready with Fanny)
 
03:45
FINALLY MY SECOND VIDEO IS HERE!! Which outfit do you like the most?! :D Like, Comment, Subscribe. ♥ Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Twitter: @fanny_stepapoyy P.S : Thanks to Arrido Arfiadi ♥ Instagram : arridoarfiadi Snapchat: aaa1127 LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 518 Stephanie Setiawan
$24 ELF MAGNETIC MASK?? DOES IT WORK? (Masker Magnet, BAHASA INDONESIA)
 
10:03
Hello guys!! Akhirnya aku nyobain magnetic mask dari ELF!!! Ini baru pertama kalinya aku ngeliat dan nyobain masker yang berbentuk magnet. Kalo kalian penasaran apakah masker ini work or not, tonton sampai selesai yah!! Maybe ini bakal jadi masker favorit aku? Who knows?? :D Aku harap video ini berguna buat kalian semua yang penasaran sama masker magnet ini dan jangan lupa untuk terus love yourself ya! Enjoy and love you guys! Neogen mask and my skin care routine: https://www.youtube.com/watch?v=h7K-nsYqNyw e.l.f. Beauty Shield™ Magnetic Mask Kit: https://www.elfcosmetics.com/beauty-shield-magnetic-mask-kit/500005.html ♥WANT TO KNOW ME BETTER?? Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 72 Stephanie Setiawan
My Daily Hair Look! (EASY AND QUICK)
 
09:00
HELLO EVERYONE!! I COME BACK!!! I'm SO HAPPY that finally I come back and make another video! For today I will be showing you, how I do my hair and it's so easy!! Product Used: Garnier Fruit Style Flat Iron Perfector Remington Flat Iron Comb ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.setiawan.37 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie-setiawan-3b0954107/ Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥ Thank you for watching. LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 187 Stephanie Setiawan
WHISPER CHALLENGE!! (Fanny vs Grayson)
 
12:44
THANK YOU FOR WATCHING EVERYONE! Like, Comment, Subscribe. ♥ Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Twitter: @fanny_stepapoyy P.S : Thanks to Arrido Arfiadi ♥ Instagram : arridoarfiadi Snapchat: aaa1127 LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 284 Stephanie Setiawan
I HAD PLASTIC SURGERY!!! 😱 💉 💊
 
10:57
HELLO EVERYONE!!! In this video, I will share with you how I do the contouring on my face! It is basically similar to plastic surgery because you want to cut down on some parts of your face that you don't like, except it is less scary. And if you don't like it, you can always simply remove it! Hope you enjoy this video and find this video useful! Love you guys! ♥ PRODUCT MENTIONED: -NYX Wonder Stick -Maybelline Fit Me Concealer -Laura Mercie Translucent Loose Setting Powder -Kat Von D Shade + Light Face Refillable Palette -Too Faced Cocoa Contour -Koko Collection by Kylie Cosmetic -Smashbox #SHAPEMATTERS ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 143 Stephanie Setiawan
KOREAN MAKE UP TUTORIAL (Valentine's edition)
 
06:40
Annyeonghaso!! Happy Valentine's day for all of you guys out there! Be kind and spread the love to the world. And the most important is don't forget to love yourself!. Love you! ♥ ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 94 Stephanie Setiawan
HAPPINESS ♥ {Experimenting Through the Arts project}
 
04:48
THANK YOU FOR WATCHING EVERYONE! I hope you like this video. BE -YOU-TIFUL! ♥ Like, Comment, Subscribe. ♥ Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Twitter: @fanny_stepapoyy LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 141 Stephanie Setiawan
AUGUST FAVORITES! ♥ (Things that I love for this month)
 
08:10
HELLO EVERYONE! I just want to share the products that I have been using and loving it so much in this month. I hope you guys enjoy my video! Luvs. ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.setiawan.37 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie-setiawan-3b0954107/ Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥ Thank you for watching. LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 113 Stephanie Setiawan
BLACK FRIDAY HAUL!! DEALS! DEALS! DEALS!!!
 
16:38
HELLO EVERYONE! MET NONTON! Finally, my Black Friday Haul video is here!! I just want to share with all of you what did I buy and what deals that I got from Black Friday! I hope you guys like it. ♥ Previous Video: https://www.youtube.com/watch?v=Pdr93VaqmHg&t=15s ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥ Thank you for watching. LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 86 Stephanie Setiawan
HOLIDAY MAKE UP LOOK WIT DRUGSTORE PRODUCTS!
 
10:37
HELLO SMUANYAAHH! Can't believe that my favorite holiday is here!! This look right here is very affordable and I believe everyone can do it!! Hope you guys like it! Luvs! BLACK FRIDAY HAUL!! : https://www.youtube.com/watch?v=-uscpSxgcSA&t=18s Products Used: The Body Shop Vitamin E Intense Moisture Cream Nyx Pore Filler 01 Maybelline Fit me Dewy+Smooth, Buff Beige 130 Garnier Skin Renew Anti Dark Circle Wet and Wild Ultimate Brow Kit Rimmel translucent powder Elf Mad for Matte Maybelline Lasting Drama Waterproof Gel Pencil Loreal Mascara, Miss Manga Elf Contouring Blush and Bronzing Powder Milani Luminoso Blush Wet and Wild MegaGlo Highlighting Powder (Precious Petals) Revlon Ultra HD Matte Lip Color (Romance) Milani Make it last Setting Spray ♥S O C I A L M E D I A Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 73 Stephanie Setiawan
BLINDFOLD MAKE UP CHALLENGE!! (with Haruka)
 
18:39
THANK YOU FOR WATCHING EVERYONE! Like, Comment, Subscribe. ♥ Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Twitter: @fanny_stepapoyy Haruka's YouTube channel : https://www.youtube.com/channel/UCFLmEY827K1mteotc_zz9sg I hope you guys like it! LOVE YOU! MUAH! ♥
Views: 284 Stephanie Setiawan
QUICK MAKE UP FOR LAZY STUDENT (but want to look cute ;D)
 
07:18
HELLO EVERYONE!! How are you guys?! Happy Sunday and remember that tomorrow is MONDAY!! What?! I know, Weekends always go by so fast and for all of you with classes tomorrow... Want to look cute but always running late? Don't worry!! I have tips and tricks on how to look cute and fresh even though you are running late for school! I hope this video is useful for all of you and I hope you guys like it! Enjoy!! ♥WANT TO KNOW ME BETTER?? Snapchat: stepapoyy Instagram: stephaniesetiawan_ Facebook: https://www.facebook.com/stephanie.se... LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stephanie... Twitter: @fanny_stepapoyy Email: [email protected] Like, Comment, Subscribe. ♥
Views: 55 Stephanie Setiawan

Jerawat. Cara menghilangkan jerawat: perawatan untuk jerawat di wajah

Jerawat bisa menjadi masalah besar tidak hanya di masa remaja. Ia menderita hingga 80% orang berusia antara 14 hingga 30 tahun. Bagi banyak orang menyingkirkan jerawat adalah awal dari kehidupan baru. Banyak yang mencoba menyingkirkannya dengan bantuan metode rakyat, sementara yang lain beralih ke ahli kosmetologi. Namun, menyingkirkan masalah yang merepotkan ini tidaklah sesederhana itu.
Jerawat - penyakit kulit pustular ini dapat disebabkan oleh melemahnya tubuh, malnutrisi, pelanggaran rejimen harian, hipotermia, berbagai penyakit. Jika Anda memiliki banyak jerawat pada kulit Anda, lebih baik tidak mencoba untuk mengobatinya sendiri, tetapi segera pergi ke dokter - seorang ahli kecantikan. Jika tidak, Anda berisiko tidak hanya meningkatkan situs infeksi, tetapi juga tetap hidup dengan bekas luka jelek di wajah Anda. Jika jerawat mulai muncul tiba-tiba, dan sebelumnya Anda tidak memiliki masalah serupa, maka perlu menjalani pemeriksaan lengkap, karena penampilan mereka dapat diprovokasi oleh gangguan serius tubuh.
Jika kehadiran sejumlah kecil jerawat adalah masalah konstan Anda, maka Anda harus memanfaatkan saran klasik dari ahli kecantikan. Jangan memencet jerawat sendiri - itu dapat menyebabkan infeksi pada area kulit yang berdekatan, yang akan mengarah pada munculnya jerawat baru. Juga, Anda dapat menempatkan infeksi pada luka yang terbentuk setelah jerawat keluar. Selain itu, Anda berisiko mendapatkan bekas luka di tempat jerawat setelah penyembuhan. Kulit di sekitar jerawat harus secara teratur dibersihkan dengan lotion disinfektan dan cobalah untuk tidak menyentuh jerawat dengan jari-jari Anda.
Jerawat akan sering terjadi jika Anda mengikuti aturan sederhana. Untuk mulai dengan, perlu untuk mengurangi dalam diet manis, terutama coklat hitam, dan tidak minum teh yang kuat dan kopi hitam. Hal ini juga diinginkan untuk menyerah makanan berlemak, digoreng dan pedas. Agar berfungsi dengan benar dan melawan patogen, kulit Anda tidak hanya membutuhkan perawatan eksternal, tetapi juga vitamin, udara segar. Jadi cobalah untuk memasukkan ke dalam makanan Anda lebih banyak buah-buahan dan sayuran segar, produk susu, sering pergi keluar untuk berjalan-jalan di kota atau di taman. Yang juga penting adalah pembuangan konstipasi lengkap. Cobalah untuk menghindari stres dan sering beristirahat. Habiskan setidaknya setengah jam sehari membaca buku atau majalah favorit, bermeditasi atau mendengarkan musik yang tenang, karena stres juga merupakan penyebab jerawat.
Metode yang efektif untuk memerangi munculnya jerawat, jerawat dan jerawat adalah penggunaan produk kosmetik kompleks khusus. Alat ini harus dipilih secara hati-hati, berdasarkan karakteristik kulit Anda dan, tentu saja, kualitas produk itu sendiri. Lagi pula, tidak semua sarana kompleks untuk mengobati masalah kulit yang ditawarkan oleh produsen sama efektifnya. Kompleks dana semacam itu sering terdiri dari gel untuk mencuci, lotion dan krim. Penggunaan masker film juga sangat efektif. Ini menyerap kelebihan lemak, yang mencegah pembersihan pori-pori. Selain itu, ia memiliki efek matting dan smoothing. Beberapa topeng film mempromosikan pemurnian pori-pori dan penyempitannya. Jika Anda memiliki jerawat yang cukup, maka sebaiknya tidak menggunakan pengelupasan wajah. Mengupas dapat merusak jerawat, dan infeksi akan menyebar ke daerah-daerah sekitar kulit. Mengupas dapat diganti dengan gel pengelupas untuk mencuci. Ini akan dengan lembut menghilangkan kotoran dan partikel kulit mati, tanpa merusak jerawat Anda dan mencegah munculnya yang baru. Untuk menghilangkan kemilau berminyak yang berminyak dan melembabkan wajah, disarankan untuk menggunakan krim adonan.